Vi takker for i år og ønsker dere alle hjertelig velkommen til sesongen 2023 !I området rundt Naverfjorden ligger det flere campingplasser ved siden av hverandre, men Kjærstranda i midten har den beste stranden og badeplassen. Vi har sesongplasser for gjester som vil være her i hele sesongen som varer fra 1. mai til 1. september. I tillegg har vi kortidsplasser for tilreisende gjester.


Anlegget har egen lekeplass til de minste samt moderne toilett/dusjfasiliteter samt sommerbutikk og uteservering ved stranden. Vi har også vaskemaskiner og tørketromler til leie.


Kjærstranda kjennetegnes ved at naturlig vekst av trær og busker ikke er ryddet vekk. Hvis det ikke er til hinder for plassering av vogner og tilbehør ønsker vi å bevare så mye som mulig av naturen rundt oss.


Vi har egen marina bak en solid molo bygget av enorme steinblokker. Her er det mulig å leie plass til småbåter.


 Kjærstrandakortet
Vårt elektroniske kortsystem er montert på dører og dusjer i serviceanleggene. Kortene skal benyttes som nøkkel til dører og til betaling i dusjene. Kortene blir utstedt til hver enkel gjest, og alle besøk blir registrert og lagret elektronisk.