Kjærstrandakortet

VÅRT KORTSYSTEM
er montert på dører og dusjer i serviceanleggene. Kortene skal benyttes som nøkkel til dører og til betaling i dusjene. Kortene blir utstedt til hver enkel gjest, og alle besøk blir registrert og lagret elektronisk.
FOR SESONGGJESTENE
Alle kort utløper 15.06. og 05.09. Kortene må derfor oppdateres 2 ganger i løpet av sesongen for å kunne brukes – første gang ved sesongstart og deretter mellom 05.06. og 15.06. Forutsetning for at kortet blir oppdatert er at sesongleie er betalt.
PRISER
Kjærstrandakortet koster 300,-
For å dusje, må kortet være ladet med penger. Dette kan man gjøre i vakta. En dusj er på 4 minutter og trekkes 17,-

BRUK AV KORTET
Kortet er berøringsfritt – dvs. at det bare skal holdes opp foran leseren for å bli lest. For å åpne dører med kortlås vises kortet til leseren ved døren. For å starte dusjen vises kortet til leseren i dusj rommet.
ÅPNINGSTIDER
Nedre Sanitæranlegg nær stranden:
Toalettet åpent uten kort mellom 09.00 – 17.00. Toalett og dusjer åpent hele døgnet med kort.
Øvre Sanitæranlegg ved resepsjonen:
Toalett og sidedusjer åpen med kort hele døgnet. Dusjer, kjøkken og vaskerom er åpent med kort 07.00 – 23.00.
Vi gjør dette for å sikre at serviceanleggene kan forbli i den standard vi ønsker og at uvedkommende ikke gjør skade på anleggene – noe vi har slitt med i mange år.  Ved å utstyre våre gjester med nøkkelkort håper vi å forbedre vårt tilbud til dere.  At kortene kan benyttes i dusjene tror vi også vil bidra til dette. Vi planlegger flere funksjoner/tjenester etter hvert.